Copyright - impresszum


Kiadó: A Nógrád Községi Önkormányzat honlapját Nógrád Község Önkormányzata alapította 2008-ban.  A lap gondozásában az alapító és  tulajdonos által felkért szerkesztők, cikkírók, fotósok, tudósítók működnek közre.

A honlap látványterve és tartalma a Nógrád Községi Önkormányzat tulajdona.

A készítők nem kért kéziratokat, fotókat nem őriznek meg és nem küldenek vissza!

A készítők joga a kérés nélkül beküldött anyagokat, olvasói leveleket elbírálni, és dönteni annak esetleges megjelentetéséről, vagy elutasításáról. A készítők nem kötelesek a hozzájuk küldött anyagokat megjelentetni.

A honlapon semmilyen formában nem hozhatók nyilvánosságra mások személyiségi jogait sértő, alkotmányos vagy egyéb jogszabályokkal tiltott tartalmak.

Minden jog fenntartva!

A "www.nograd-var.hu" szerzői joga Nógrád Községi Önkormányzat tulajdona. A lap grafikai megoldását, az azon tárolt adattartalmat további más sajtótermékekben közölni, bármilyen formában nyilvánosságra hozni csak a készítő előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Nem minősül utánközlésnek, illetve jogosulatlan felhasználásnak, ha más internetes oldalakon a teljes honlap címére mutató linket (www.nograd-var.hu) helyeznek el. Ez esetben is kérjük, hogy e-mailben jelezzék az oldal címét, ahol a kapcsolódás megjelölése szerepel. Kölcsönös együttműködés alapján linkgyűjteményünkben mi is elhelyezzük az együttműködő partnerek elérhetőségét.

Felelősség kizárása

Az oldal anyagai tájékoztató jellegűek, azokat a készítő az érintett intézményektől, hivataloktól, partnerektől kapja.
Bár nagy gondot fordítunk az adatok, fotók frissítésére, előfordulhat, hogy a szövegekben, a képeken, cím- és eseményadatokban hibás információt talál az olvasó.

Az esetleges eltéréseket a lehető legrövidebb időn belül korrigáljuk, de az ebből származó kellemetlenségekért vagy bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk.

Kétség esetén telefonon, személyesen, vagy e-mailben keressék fel az érintett intézményt részletes, és pontos információk beszerzése érdekében.

Egyben kérjük a Tisztelt Olvasót, hogy amennyiben valamilyen pontosítást, módosítani, javítani valót lát lapjainkon, e-mailben vagy a honlapon lévő fórumon értesítse a készítőt. A jelzések alapján a hibát rövid időn belül korrigáljuk.